ДТП з Infiniti у Харкові: батькам 16-річного водія повідомили про підозру

Читать на русском
Батькам 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського, який у жовтні 2021 року влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна в Харкові, повідомили про підозру.
t me kharkiv1654

Батькам 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського, який у жовтні 2021 року влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна в Харкові, повідомили про підозру.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Зазначають, що батьків звинувачують у невиконанні обов'язків по догляду за дитиною.

«Слідство встановило, що з листопада 2019-го по жовтень 2021 року 16-річний підліток скоїв кілька адміністративних і кримінальних правопорушень. Однак його батьки не відреагували належним чином на судові рішення. Його мати систематично виїжджала за кордон. В результаті неповнолітній залишався без нагляду», – розповідають у прокуратурі.

За фактом злісного невиконання встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною батькам підлітка повідомлено про підозру за ст. 166 КК України. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня 2021 року у Харкові на перехресті на проспекті Гагаріна сталася смертельна ДТП. Автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, троє пасажирів Infiniti потрапили до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права внесення застави. Суд призначив підлітку примусове вилучення зразків для аналізу.

19 січня Червонозаводський районний суд Харкова залишив його під вартою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: