У Щасті бойовики обстріляли дорожній коридор та пожежну частину

Читать на русском
У суботу, 19 лютого, окупанти обстріляли місто Щастя на Луганщині. Бойовики завдають ударів по дорожньому коридору, пошкоджено пожежну частину.
facebook.com/MNS.GOV.UA

У суботу, 19 лютого, окупанти обстріляли місто Щастя на Луганщині. Бойовики завдають ударів по дорожньому коридору, пошкоджено пожежну частину.

Про це повідомляє Держприкордонслужба та ДСНС.

«Сьогодні з ранку російські найманці відновили вогневу активність у бік гуманітарного дорожнього коридору «Луганськ-Щастя», – повідомили прикордонники.

Під певною напругою. Колонка Леоніда ШвецяЗдавалося б, тривожні обставини мали б якось за цей час позначитися на внутрішньополітичних розкладах. Але ні, цього не сталося.

Відомо, що противник веде обстріл із 82-мм міномета та великокаліберних кулеметів.

«Прикордонні наряди перебувають на позиціях. Інфраструктура дорожнього коридору, який має використовуватися для переміщення цивільного населення, зазнає пошкодження», - зазначили у відомстві.

Водночас, за даними ДСНС, сьогодні у місті Щастя стався обстріл пожежної частини - ДПРЧ-32 зі стрілецької зброї.

«19.02.2022 р. приблизно об 11:35 надійшла інформація, що у Щастинському районі Луганської області, а саме у м. Щастя стався обстріл. Внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї було пошкоджено ворота третього ходу Державної пожежно-рятувальної частини-32», - повідомили рятувальники.

Там додали, що особовий склад знаходиться у рукавній вежі. Жертв та постраждалих немає.

Раніше у ЗСУ заявили про те, що окупанти на Донбасі стріляють за власними позиціями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: