Окупанти на Донбасі стріляють по власним позиціям – ЗСУ

Читать на русском
Окупанти на Донбасі в суботу, 19 лютого, здійснили чергову провокацію - відкрили вогонь із важкого озброєння по власним позиціям.

Окупанти на Донбасі в суботу, 19 лютого, здійснили чергову провокацію - відкрили вогонь із важкого озброєння по власним позиціям з метою звинувачення українських військ у використанні важкого озброєння та створення картинки для російських пропагандистських ЗМІ.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід» у Facebook.

«Зокрема, близько 4:00 ранку розпочався обстріл позицій українських захисників у районі населеного пункту Водяне з напряму населеного пункту Заїченко. За даними розвідки, одночасно з цим було зафіксовано розриви у районі населеного пункту Пікузи», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в угрупованні «Схід», це свідчить про те, що окупаційні сили намагаються видати обстріл своїх позицій за вогонь у відповідь наших військових.

«Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне та байдуже ставлення до життя та здоров'я мирних жителів. Слід зазначити, що противник продовжує свої пропагандистські методи ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних сил України в обстрілах цивільного населення, приховуючи свої підступні дії», - додали військові.

Раніше в Росії заявили про вибух снаряду в Ростовській області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: