У НАТО відреагували на пересування збройних сил РФ

Читать на русском
Столтенберг закликав РФ довести, що вона відводить війська на тлі напруженості через нарощування військових на кордонах України.
Reuters

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг закликав РФ довести, що вона відводить війська на тлі напруженості через нарощування військових на кордонах України.

«Залишається з’ясувати, чи буде виведення Росії... Ми бачимо, що вони збільшили кількість військ, і більше військ на шляху», – сказав Столтенберг журналістам на початку дводенної зустрічі міністрів оборони НАТО в штаб-квартирі альянсу в Брюсселі.

Кризова дипломатія: з ким зустрічався і кому телефонував Зеленський на тлі загрози від РосіїВолодимир Зеленський з початку року особисто зустрівся і говорив телефоном із лідерами США, Німеччини, Франції, Туреччини, Великої Британії, а також генсеком НАТО та топчиновниками ЄС.

Столтенберг додав, «лише те, що ми бачимо рух сил, бойових танків, не підтверджує реальний відхід».

Нагадаємо, у Міноборони РФ заявили, що виводять війська з окупованого Криму. Підрозділи Західного та Південного військових округів приступили до повернення до пунктів базування.

Згодом з'явилося відео відведення російської армії від кордонів України.

Також у міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей заявив, що у Білорусі не залишиться жодного російського військовослужбовця та жодної одиниці бойової техніки Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: