Призначено нових голів ДСНС та Держпродспоживслужби

Читать на русском
Кабмін призначив нового керівника ДСНС та прийняв відставку Владислави Магалецької з посади голови Держпродспоживслужби.
фото Цензор.НЕТ

Уряд призначив нового керівника ДСНС та прийняв відставку Владислави Магалецької з посади голови Держпродспоживслужби.

Відповідні рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, 16 лютого, повідомив представник Кабміну у Раді Тарас Мельничук у Telegram-каналі.

Які кадрові перестановки пережив Кабмін ШмигаляВ уряді Шмигаля вже третій міністр охорони здоров'я та економіки, другий міністр оборони. Яких кадрових змін зазнав Кабмін – на інфографіці.

Так, Кабмін призначив Сергія Крука головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій, якого з листопада 2021 року було призначено тимчасовим виконувачем обов'язків голови ДСНС.

Також уряд ухвалив заяву про відставку за власним бажанням Владислави Магалецької, яку вона написала на початку лютого за станом здоров'я.

Магалецка очолювала відомство з листопада 2020 року.

Натомість на цю посаду призначили Анатолія Вовнюка, який з грудня 2020 року працював заступником голови Держспоживслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року Кабмін звільнив голову ДСНС Миколу Чечоткіна, який очолював відомство шість років. Тимчасово керував ДСНС Сергій Крук.

Владислава Магалецьку було призначено головою Держпродспоживслужби у жовтні 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: