ДТП за участю кортежу Ярославського: з моргу зник одяг загиблого

Читать на русском
У справі ДТП за участю кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського зникли речові докази, а саме одяг загиблого.
Нацполіція

У справі про ДТП за участю кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського зникли речові докази, а саме одяг загиблого.

У пресслужбі поліції Харківської області запевнили, що до зникнення причетні працівники Чугуївського моргу.

У повідомленні йдеться, що у справі щодо ДТП з машиною Ярославського було «втрачено речові докази» через халатні дії працівників моргу в Чугуєві (Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи), в якому перебувало тіло загиблого чоловіка.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Слідчі СУ ГУНП у Харківській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що поліція вже встановила перелік співробітників моргу, які можуть бути причетними до зникнення речових доказів, провела 5 обшуків та 9 оглядів. Слідчі дії провели у самому морзі, за адресами проживання працівників, а також у їхніх автомобілях.

Як уточнив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, зник одяг загиблого.

Як відомо, автомобіль кортежу бізнесмена Олександра Ярославського збив людину під Харковом. Тіло загиблого вранці виявили водії, на місці ДТП виявили номерні знаки автомобілів із супроводу бізнесмена.

У зв'язку з цим поліція викликала Ярославського на допит.

У групі DCH, що належить бізнесменові Олександру Ярославському, відреагували на смертельну аварію під Харковом. У компанії стверджують, що за кермом автомобіля з номерними знаками, які виявлені на місці ДТП, був водій, який працює в одній із допоміжних служб.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що звільнив голову Національної поліції Харкова за спробу фальшування обставин дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобілів з кортежу Олександра Ярославського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: