Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Пенсії та територіальна оборона. Після двотижневої перерви Верховна рада повернеться до роботи в режимі пленарних засідань.
Слово і діло

У вівторок, 15 лютого, після двотижневої перерви Верховна рада повернеться до роботи в режимі пленарних засідань.

Після виступів та оголошень нардепи затвердять порядок денний сьомої сесії ВР, після чого перейдуть до розгляду законопроєктів.

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Зокрема, до другого читання запропоновано проєкт закону № 4668 про вдосконалення пенсійного законодавства. Він передбачає визначення дати щорічної індексації пенсій – 1 березня.

Також для включення до порядку денного ВР та ухвалення рішення запропоновано законопроєкт № 6521 про надання можливості територіальній обороні виконувати завдання в районах ведення воєнних/ бойових дій. Відповідні зміни пропонується внести до закону про основи національного спротиву.

За що фракції та групи готові голосувати 15-18 лютого - читайте у нашому матеріалі.

Нагадаємо, чиновникам і народним депутатам можуть заборонити залишати Україну в разі впровадження воєнного або надзвичайного стану.

Раніше президент України Володимир Зеленський закликав депутатів і бізнесменів, які покинули Україну на тлі панічних повідомлень про можливе вторгнення Росії, повернутися в країну протягом 24 годин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: