У Франції оцінили можливість вторгнення Росії в Україну

Читать на русском
У Франції оцінили можливість вторгнення Росії в Україну. У тому, що говорить Володимир Путін, ми не бачимо ознак того, що він піде в наступ.
Reuters

У Франції оцінили можливість вторгнення Росії в Україну.

Як пише газета Figaro з посиланням на дипломатичне джерело, Єлисейський палац оцінив ймовірність ескалації і вирішив поводитися обережніше з прогнозами на відміну США.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Як відомо, Білий дім майже два місяці говорить про неминуче вторгнення Росії в Україну.

«У тому, що говорить Володимир Путін, ми не бачимо ознак того, що він піде в наступ», – підкреслило джерело.

Співрозмовник Figaro додав, що президент Франції Еммануель Макрон на переговорах у Москві 7 лютого зустрівся з російським колегою Володимиром Путіним.

Також 8 лютого Макрон відвідав Київ для зустрічі із президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Росія протягом кількох місяців стягує війська до кордонів України. За оцінкою Міністерства оборони, вздовж кордону зосереджено більше 100 тисяч російських військових.

На основі прогнозів аналітиків та злитих даних розвідок західні ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення та війни. Докладніше – у матеріалі «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: