Синоптики розповіли, якою буде погода на День закоханих

Читать на русском
У понеділок, 14 лютого, в Україні прогнозують потепління. Температура повітря вдень підніметься до  8 градусів тепла. А вночі очікується мороз.
Фото - zhmerynka.city

У понеділок, 14 лютого, в Україні прогнозують потепління. Температура повітря вдень підніметься до + 8 градусів. А вночі очікується мороз до -13.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях буде хмарно. Опади малоймовірні. Вдень температура повітря підніметься до + 6...+ 8 градусів, а вночі стовпчик термометра покаже -3...-5.

День закоханих: найвідоміші шлюби та розлучення в українській політиціОдруження політика, як і поп-зірки, є визначною світською подією, а про розлучення годі й казати. У День закоханих «Слово і Діло» зібрало найгучніші одруження й розлучення українських політиків останніх років.

У центрі та на півночі буде переважно хмарна погода. Однак, вночі синоптики прогнозують морози. Стовпчики термометрів вдень покажуть + 5...+ 7 градусів, вночі температура повітря становитиме -3...-5.

На сході України вдень прогнозують від -2 до + 4 градусів. Вночі буде -5...-7. Хмари протримаються на небі майже цілий день.

На півдні денна температура становитиме + 5...+ 7 градусів, вночі стовпчик термометра триматиметься на рівні -2...-4.

В Києві буде хмарно. Прогнозують хмарність. Температура повітря досягне + 4...+ 6 градусів. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів.

Раніше «Слово і діло» зібрало найвідоміші політичні одруження й розлучення останніх років.

Також синоптики повідомляли, що наступний тиждень в Україні буде теплим, проте можливі нічні морози.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: