Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні наступного тижня

Читать на русском
Синоптики прогнозують, що наступний тиждень в Україні буде теплим, однак можливі нічні морози. Опадів не прогнозують.
phoneky.com

Синоптики прогнозують, що наступний тиждень в Україні буде теплим, однак можливі нічні морози. Опадів не прогнозують.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Відомо, що цього тижня в Україні буде без значних опадів вночі можливі морози. Попереджають про ожеледицю та сніголавинну небезпеку в горах. В основному вдень стовпчики термометрів показуватимуть плюсову температуру, тоді як вночі морози можуть сягнути -14°.

Зокрема, 14 лютого найтепліше буде у Львівській області, Івано-Франківщині та на Одещині. Тут повітря прогріється до +6+8. Найхолодніше – у Сумській та Харківській областях – лише +2+4. Вночі в Карпатах прогнозують 9-14° морозу.

На 15-16 лютого синоптики прогнозують погоду малохмарну, без опадів. Можливі невеликі дощі на Закарпатті та Прикарпатті, а в Карпатах мокрий сніг. Температура вночі сягатиме 4-9° морозу, а у східних, північно-східних областях 9-14° морозу. Вдень прогнозують до 11° тепла.

17 лютого, за прогнозами без опадів, тоді як 18 лютого у деяких регіонах можливі незначні дощі та мокрий сніг. У ці дні в середньому температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-10° тепла.

Нагадаємо, весна в Україну прийде за розкладом, але буде нестабільною і прохолодною. Такий прогноз дав на біостанції на Харківщині бабак Тимко III.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: