Стало відомо, коли Держдума РФ розгляне проекти постанов про визнання «Л/ДНР»

Читать на русском
Держдума РФ розгляне на основі рейтингового голосування два проекти - звернення до президента Володимира Путіна із закликом визнати так звані ДНР та ЛНР 15 лютого.
фото ТАСС

Держдума РФ завтра розгляне на основі рейтингового голосування два проекти – звернення до президента Володимира Путіна із закликом визнати так звані «ДНР» та «ЛНР».

Про це пише російський Інтерфакс.

Забрати, що погано лежить: чи визнає Росія «ДНР» та «ЛНР»У Державній думі російські комуністи зареєстрували проєкт постанови про визнання ДНР та ЛНР.

Повідомляється, що таке рішення ухвалила Рада Думи.

Так, у вівторок, 15 лютого, буде розглянуто два альтернативні проекти.

В одному випадку документ після ухвалення буде негайно надісланий президенту Володимиру Путіну. У другому - документ буде направлено до МЗС та інших урядових структур для вивчення та відгуків.

Прийнятий буде той варіант, який за рейтингового голосування набере більше голосів, пише видання.

Нагадаємо, 19 січня депутати від КПРФ внесли до Держдуми проект звернення до президента Росії Володимира Путіна з проханням про визнання «ДНР» та «ЛНР». На ініціативу відреагували у МЗС України.

Крім того, Путін доручив забезпечити соцвиплатами жителів ОРДЛО з паспортами РФ.

Сьогодні стало відомо, що комітет Держдуми Росії у справах СНД підтримав два варіанти ухвали про звернення до президента Володимира Путіна визнати так звані «ДНР» та «ЛНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: