Салліван не зміг назвати точної дати вторгнення Росії в Україну

Читать на русском
Він не виключив, що вторгнення Росії в Україну може статися вже наступного тижня, до закінчення зимових Олімпійських ігор у Пекіні.
Reuters

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван не зміг назвати точної дати вторгнення Росії в Україну - чиновник заявив, що напад «може відбутися будь-якого дня».

«Ми не можемо точно передбачити день, але ми вже деякий час попереджаємо, що вторгнення, великі військові дії Росії в Україні можуть розпочатися будь-якої миті», - сказав Салліван в ефірі телеканалу CNN.

Кількістю чи вмінням: чи варто Україні збільшувати свою арміюПланам Володимира Зеленського збільшити чисельність армії на 100 тисяч може завадити нестача коштів.

Він не виключив, що вторгнення Росії в Україну може статися вже наступного тижня, до закінчення зимових Олімпійських ігор у Пекіні. За його словами, на це вказує нарощування Росією сил на кордоні з Україною та активні маневри російських військових.

При цьому радник американського президента заявив про готовність США продовжити переговори з Росією щодо деескалації ситуації. Салліван підкреслив, що якщо Москва відмовиться, то Вашингтон із союзниками та партнерами готовий відповісти найрішучішим чином.

Раніше ми писали, що Сенат США внесли законопроект про відповідальність Білорусі за агресію проти України.

Також нагадаємо, Швеція відродила агентство боротьби з фейками через можливу агресію РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: