Посольство США передало спецпідрозділу КОРД автомобілі та обладнання для високоточної стрільби

Читать на русском
КОРД отримав від США оптичні приціли, балістичні калькулятори, прилади нічного бачення та спеціалізовані автомобілі
Ілюстративне фотоmvs.gov.ua

Відділ технічної допомоги правоохоронним органам посольства США в Україні передав у розпорядження спеціального підрозділу Національної поліції КОРД обладнання для високоточної стрільби та нові автомобілі.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Військова допомога Україні: що надали країни-партнери та що ще пообіцялиСША надіслали Україні ПТРК Javelin та кілька партій зброї та боєприпасів, Велика Британія та Канада відправили своїх інструкторів.

«Передача автомобілів на базі Mercedes-Benz Sprinter і спорядження високоточної стрільби відбулася в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги підтримка сталого розвитку підрозділів особливого призначення КОРД Національної поліції України» - сказано в повідомленні.

КОРД отримав від США оптичні приціли, балістичні калькулятори, прилади нічного бачення і спеціалізовані автомобілі для транспортування бійців спецпідрозділу.

Нагадаємо, раніше до розпорядження Державної прикордонної служби України (ДПСУ) від США у вигляді військової допомоги надійшло 40 повнопривідних вантажівок Mitsubishi. Їх можна застосовувати в першу чергу для патрулювання важкодоступних ділянок кордону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: