Монастирський та Клименко представили голову поліції Херсонської області

Читать на русском
До цього призначення він обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області, а саме керівника кримінальної поліції.
favoritekherson.co

Денис Монастирський та Ігор Клименко сьогодні, 12 лютого, представили нового керівника Національної поліції у Херсонській області - ним став Ігор Король.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

«Сьогодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та голова Нацполіції Ігор Клименко представили особовому складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області нового керівника. Ним став полковник поліції Ігор Король», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представлення відбулося в рамках робочого візиту керівництва МВС та Нацполіції в Херсонську область для участі у тактико-спеціальних навчаннях працівників системи органів внутрішніх справ України.

Поліція заявила про затримання групи, яка планувала масові заворушення в УкраїніВідомо, що Національна поліція затримала групу осіб, яка планувала влаштувати масові заворушення на території країни

Варто зазначити, що до цього призначення Ігор Король обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області, а саме - керівника кримінальної поліції.

Нагадаємо, що у Херсоні сталася стрілянина біля нічного клубу. З місця події вилучено три гільзи від набоїв травматичної дії калібру 9 мм.

Раніше у МВС розповіли подробиці затримання групи, яка планувала масові заворушення в Україні.

Також нагадаємо, що Гетманцев анонсував «кадрові рішення» у податковій та Нацполіції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: