Поліція затримала підозрюваного у вбивстві подружжя під Києвом

Читать на русском
Між нападником та підприємцем з Волині трапився словесний конфлікт, після чого чоловік наніс опоненту багаточисленні удари молотком.
фото: УНІАН

Правоохоронці затримали підозрюваного у подвійному вбивстві подружжя, тіла яких знайшли у Київській області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«Поліція затримала 52-річного жителя Василькова в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться в повідомленні.

Згідно з попередніми даними, між нападником та підприємцем з Волині трапився словесний конфлікт, після чого чоловік наніс опоненту багаточисленні удари молотком. Після скоєного зловмисник кілька разів вдарив ножем дружину підприємця, внаслідок чого жінка загинула.

«З понівеченими тілами подружжя кат їхав містом, а потім покинув фургон неподалік від центру Василькова. Цю чорну автівку ми оглядали вчора ввечері, коли прибули на місце події», - розповіли у поліції.

Зазначається, що зловмисник намагався приховати сліди злочину.

«Він поклав тіла підприємців у фургон і відвіз на одну із вулиць Василькова, де і покинув», - додають у відомстві.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що у Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Як повідомили в поліції, загинуло 5 людей, ще п'ятеро поранених госпіталізували.

Нацгвардієць, який розстріляв товаришів по службі, пізніше був затриманий. Він сам здався силовикам. У ГБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, а також за статтею про службову недбалість керівництва Нацгвардії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: