Кулеба підбив підсумок розмови з Боррелем

Читать на русском
Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель у розмові з Кулебою підтвердив, що пакет важких для РФ санкцій уже готовий.
фото РБК-Україна

Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель підтвердив, що пакет важких для РФ санкцій уже готовий.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками переговорів із Боррелем на своїй сторінці у Twitter.

Активна дипломатія стримує агресію РФ – КулебаДипломатія, зокрема, активні візити до України закордонних партнерів, стримують агресивні наміри Росії.

«У розмові з головою дипломатії ЄС Жозепом Боррелем обговорили ситуацію з безпекою. Він підтвердив: пакет важких для РФ санкцій уже готовий. ЄС докладе зусиль для політичної та фінансової підтримки України. Вдячний ЄС за тверду позицію та готовність до рішучих дій», - написав Кулеба.

Нагадаємо, голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що у Євросоюзі не вбачають причин для евакуації сімей дипломатів з України.

Також він заявляв, що пропозиції Росії щодо європейської безпеки, викладені у так званих «проектах договорів» із США та НАТО, є неприйнятними для Заходу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: