На Столичному шосе трапилась аварія, є загиблий, постраждала дитина

Читать на русском
Сьогодні, 9 січня, у Києві сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів. В результаті аварії одна людина загинула, постраждала дитина.
facebook.com/DSNSKyiv

Сьогодні, 9 січня, у Києві сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів. В результаті аварії одна людина загинула, постраждала дитина.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Києві у Facebook.

Рятувальникам вдалось встановити, що після зіткнення двох легкових автомобілів одна з автівок загорілася. Під час ліквідації пожежі виявили тіло водія автівки, яке деблокували за допомогою гідравлічного інструменту.

Зазначимо, що аварія сталася приблизно о 14:20 на Столичному шосе в Голосіївському районі столиці. В аварії постраждала дитина, яка знаходилася у другій машині разом із сім'єю. Хлопчика разом із мамою госпіталізували до лікарні.

Причини та обставини ДТП будуть встановлювати правоохоронні органи.

Нагадаємо, на Львівщині зіткнулися рейсовий автобус та легкове авто. В аварії постраждали 7 людей, серед яких 9-річний хлопчик. Відомо, що аварія сталася сьогодні, 9 січня, приблизно о 09.30. Поряд із селом Новий Став зіткнулися автобус «Еталон» та автомобіль марки Mazda 5.

Також повідомляли, що у Польщі дорожньо-транспортна пригода забрала життя 29-річного громадянина України. Він помер після того, як його доставили в лікарню. Інцидент стався біля населеного пункту Страмниця на північному заході Польщі вранці 8 січня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: