Резніков відреагував на блокування Росією Чорного та Азовського морів

Читать на русском
Росія продовжує активну мілітаризацію півострова Крим. Перекриття акваторій Азовського та Чорного морів «для навчань» – це тактика «повзучої окупації моря».
24 канал

Росія продовжує активну мілітаризацію півострова Крим. Перекриття акваторій Азовського та Чорного морів «для навчань» – це тактика «повзучої окупації моря».

Про це повідомив у Facebook голова Міноборони України Олексій Резніков у четвер, 10 лютого.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Україна спостерігає і навчання, й накопичення зброї у зв'язку з цим, відведення та введення підрозділів Збройних сил РФ, повідомив Резніков.

«Якщо не буде спільної реакції світу на ці спроби тиску, то подібну тактику Кремль і не лише Кремль може застосувати у всьому світі. Наші партнери показали сильну відповідь постачанням зброї. Зараз очікуємо не менш сильної відповіді: коли кораблі РФ не зможуть спокійно заходити до цивілізованих портів, вони зрозуміють ціну свого нахабства», - заявив він.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ повідомили про те, що Росія перекриває Україні Чорне та Азовське моря під виглядом навчань.

До цього РФ оголосила про чергові військові навчання біля українського кордону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: