Росія перекриває Чорне та Азовське моря під видом навчань – ЗМІ

Читать на русском

За інформацією ЗМІ, оголошені маневри, якими Росія перекриває Україні Чорне та Азовські моря, мають відбутися з 13 по 19 лютого.
Мілітарний

Росія перекриває Україні Чорне та Азовські моря під видом навчань.

Про це повідомляє у середу, 9 лютого, Мілітарний.

За інформацією ЗМІ, оголошені маневри, якими Росія перекриває Україні Чорне та Азовські моря, мають відбутися з 13 по 19 лютого. Росія повністю перекриває на цей період половину території Азовського моря перекривши можливість відбуття з портів у Бердянську та Маріуполі суден до Чорного моря.

У Чорному морі один з районів лежить від мису Тарханкут в окупованому Кримському півострові і до 12 мильної зони біля Одещини. Тут також перекривають міжнародні маршрути сполучення з українськими морськими портами, повідомляють журналісти.

На період заявлених російських маневрів у Чорному морі будуть присутні шість великих десантних кораблів з Балтійського та Північного флотів ВМФ Росії. Це «Петр Моргунов», «Георгий Победоносец», «Оленегорский горняк», «Королев», «Минск» та «Калининград», що вже прибули в регіон.

Раніше ми писали, що в Росії оголосили про проведення чергових військових навчань біля українського кордону. Вони пройдуть на території Ростовської області на полігоні ЗС РФ, який розташований приблизно за 50 кілометрів від кордону з Україною і розпочнуться 11 лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: