Озвучено дату наступної зустрічі політичних радників у Нормандському форматі

Читать на русском
Дату і місце проведення озвучив представник Франції в ООН перед засіданням Ради Безпеки організації, яке було присвячене агресивній поведінці Росії
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

Політичні радники країн, що приймають участь у Нормандському переговорному форматі, обрали дату і місце наступної зустрічі. Вона пройде 10 лютого в столиці ФРН - Берліні.

Про це заявив постійний представник Франції при ООН Ніколя де Рів'єр, повідомляє УНІАН.

Дату і місце проведення засідання де Рів'єр озвучив перед засіданням Ради Безпеки ООН, яке було присвячене агресивній поведінці Росії та створюваним їй загрозам миру і безпеки.

Переговори в Нормандському форматі: що обговорюватимуть радники і чим особлива зустрічРадники лідерів нормандської четвірки проведуть переговори 26 січня у Парижі. Докладніше – у матеріалі.

«Це породжує законне питання про наміри Росії, особливо з урахуванням того, що ця країна вже порушила територіальну цілісність України. Франція знову підтверджує свою повну підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів» - сказав він.

Нагадаємо, що переговори представників України, Німеччини, Франції та Росії пройшли в Парижі на тлі загострення ситуації біля українських кордонів. «Слово і Діло» стежило за першими подробицями зустрічі.

Глава офісу президента України Андрій Єрмак спростував інформацію про те, що Нормандські радники хочуть вибрати дату переговорів з псевдореспубліками. А президент Володимир Зеленський розповів, чого очікує від зустрічі радників «нормандської четвірки».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: