Януковича цього тижня викликали на допит до ДБР

Читать на русском

Державне бюро розслідувань викликало на допит колишнього президента Віктора Януковича на 9 лютого.
Фото: Комсомольска правда / Global Look Press

Державне бюро розслідувань викликало на допит колишнього президента Віктора Януковича на середу, 9 лютого.

Відповідна повістка про виклик опублікована у газеті «Урядовий кур'єр».

Справу про держзраду та скаргу Януковича на вирок повернули до суду першої інстанціїСьогодні Київський апеляційний суд повернув кримінальне провадження разом із апеляційною скаргою колишнього президента Віктора Януковича на вирок у справі про держзраду до Оболонського районного суду міста Києва.

«Янукович Віктор Федорович, 09.07.1950 р.н., відповідно до вимог ст.ст. 134, 135 КПК України Вам необхідно з'явитися 9 лютого 2022 року о 9 год. 00 хв. Державне бюро розслідувань за адресою м. Київ, вул. Борисоглібська, 18, каб. 524 для отримання, у разі погодження прокурором, повідомлення про підозру у кримінальному провадженні № 4201311000001029 від 25.11.2013, та допиту як підозрюваного», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Інтерфакс-Україна, йдеться про кримінальне провадження за фактом дезертирства співробітників управління Держохорони, в якому повідомлено про підозру начальника охорони Януковича.

Нагадаємо, 1 лютого в ДБР поінформували, що колишньому заступнику начальника Управління державної охорони України – начальнику Служби безпеки президента України, якому ДБР повідомило про підозру в дезертирстві, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За даними ЗМІ, начальником служби безпеки Віктора Януковича був Костянтин Кобзар.

Сьогодні стало відомо, що адвокати Януковича розпочали ознайомлення з матеріалами у «справі Майдану».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: