Справа Майдану: адвокати Януковича розпочали ознайомлення з матеріалами

Читать на русском
Захист колишнього президента Віктора Януковича розпочав ознайомлення з матеріалами у справі Майдану, в якій він є одним із головних фігурантів.
Фото: Володимир Гердо / ТАСС

Захист колишнього президента Віктора Януковича розпочав ознайомлення з матеріалами у справі Майдану, в якому він є одним із головних фігурантів.

Про це повідомив його адвокат Віталій Сердюк у понеділок, 7 лютого, у Facebook.

Янукович, Порошенко, Шарій: кому з 2014 року оголошували підозру у держзрадіПро підозру у державній зраді повідомляли Петру Порошенку, Віктору Януковичу, Анатолію Шарію, Віктору Медведчуку.

«Ми нарешті отримали можливість не на словах, а насправді (документах) перевірити, з чого складається справа «Майдану». Захист розпочав ознайомлення з матеріалами звинувачення», - написав Сердюк.

Раніше стало відомо, що досудове розслідування щодо колишнього президента Віктора Януковича та 9 посадових осіб у справі про організацію 18-20 лютого 2014 року силової протидії учасникам Майдану в центрі Києва завершено.

Янукович – фігурант кількох справ. В одному з них є вирок: у справі про державну зраду — 13 років ув'язнення.

Також він фігурує у справі про узурпацію влади та у справі «Межигір'я». 29 грудня минулого року прокурори САП завершили досудове розслідування справи Януковича щодо «Межигір'я».

При цьому сам Янукович уже подав два позови до Верховної ради.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: