Великобританія відправила в Україну елітних спецназівців

Читать на русском
Через зростання агресії Росії, Великобританія відправила в Україну понад 100 елітних спецназівців. Вони навчатимуть українських військових.
The Mirror

Через зростання агресії Росії, Великобританія відправила в Україну понад 100 елітних спецназівців. Вони навчатимуть українських військових.

Про це повідомляє The Mirror.

Елітний спецназ Великобританії відправили завдяки тому, що вони більше не присутні в Афганістані. Тепер вони зможуть навчити українських військових тактиці боротьби з повстанцями, снайперській стрільбі та диверсіям.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

«Спецназ Великобританії був перекинутий в регіон, щоб допомогти та дати пораду українським військовим. У них широкий набір навичок, які, безсумнівно, будуть дуже корисні українським силам», – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Велика Британія не відправлятиме свої військові підрозділи в Україну, якщо Росія почне збройне вторгнення на українську територію. Лондон допомагатиме Україні іншими способами.

Додамо, британські війська за наказом прем'єр-міністра Бориса Джонсона почали розгортання в Європі в рамках відповіді на російську загрозу, яка нависла над Україною та країнами Східної Європи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: