Вимагають покарання в УЄФА: у Росії обурились через кричалку фанатів про Путіна

Читать на русском
Вчора, 4 лютого, збірні України та Росії зіграли у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу. Після матчу у Росії обурюються через кричалку фанатів про Путіна.
UKRAINEFUTSAL

Вчора, 4 лютого, збірні України та Росії зіграли у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу. Після матчу у Росії обурюються через кричалку фанатів про Путіна.

Про це повідомляє «Чемпіонат».

Українські вболівальники тепло підтримували нашу збірну, з трибун лунала кричала про Путіна. У Росії назвали такі дії українців провокативними.

Президент асоціації мініфутболу Росії Еміль Алієв назвав провокацією дії українських фанатів.

Ми всі хворі футболом і за футбол помремо. Колонка Леоніда ШвецяСкандал з новою формою збірної України з футболу зачепив навіть тих, хто не відрізнить Ігоря Суркіса від Григорія.

«У нас були великі збори зі збірною, була нарада з УЄФА. Ми попереджали про провокації. Я вдячний хлопцям за те, що вони не відреагували на жодний крик. Хоча ми всі чули образливі заряди про Росію, збірну. Не хочеться їх повторювати», – розповів президент асоціації мініфутболу Росії Еміль Алієв.

Голова комітету Держдуми з фізичної культури і спорту Дмитро Свищов вимагає покарання для України.

«Сподіваюся, міжнародна федерація відреагує. Іноземні колеги мають відреагувати та покарати хуліганів. Приїхали знущатися – зрештою покарали своїх. Який сенс було це робити», – зазначив він.

У виданні також зазначають, що в Росії під час матчу після відомої кричалки українців про Путіна увімкнули інтершум на телебаченні.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон і президент Росії Володимир Путін провели переговори, в ході яких російський лідер скаржився французькому главі держави на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: