Сергій Притула створює власну партію під назвою «24 серпня» - ЗМІ

Читать на русском
Український шоумен і колишній член партії Голос Сергій Притула заявив, що планує створювати власну політичну партію у вересні 2021 року.
inforesist.org

У суботу, 5 лютого, відбувається зустріч ініціативних груп щодо збору підписів за створення партії шоумена та екскандидата на виборах мера у Києві Сергія Притули під назвою «24 серпня».

Про це повідомляє Українська правда, з посиланням на співрозмовників в оточенні Притули.

Зазначається, що нова українська політсила називатиметься Політична партія 24 серпня. На зборах активістів обговорюються організаційні моменти створення та діяльності партії.

Багаті неможливості. Колонка Леоніда ШвецяСергій Притула створює свою власну партію. Наскільки можна очікувати від уламка Голосу результатів, які виявилися не під силу цілій партії.

Нагадаємо, що Сергій Притула у червні 2021 року заявив про вихід із партії «Голос». При цьому, у «Голосі» прокоментували заяву Притули.

Пізніше Сергій Притула назвав основні причини, чому він вийшов з партії «Голос» до її з'їзду та розповів про ставлення керівництва до нього.

У вересні 2021 року Притула заявив про плани створення власної політичної партії.

Також нагадаємо, що у «Голосу» змінився голова фракції. «Слово і діло» повідомляло, як це сталося і в чому суть конфлікту всередині політсили.

Раніше колишній спікер парламенту Дмитро Разумков підтвердив, що після відставки до нього неодноразово зверталися з пропозиціями очолити нову політичну партію в парламенті. Тільки за останній час до нього надійшло кілька таких пропозицій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: