Притула заявив про плани створення власної політичної партії

Читать на русском
Притула підтвердив, що першочерговим для його майбутньої політичної партії буде перемога на парламентських виборах
Сергій ПритулаВідкрите джерело

Український шоумен і колишній член партії «Голос» Сергій Притула заявив, що планує створювати власну політичну партію. Подробиці - назву політсили та інше - він обіцяє розповісти пізніше.

Про це шоумен сказав в ефірі 24 каналу.

«Це очевидно буде політична партія. Поки вона на етапі формування. Про неймінг, брендинг - дайте мені трохи часу і я обов'язково все розповім. Це однозначно буде не віртуальна історія. Однак і поспішати з набуттям суб'єктності я не буду» - пояснив він»

Притула підтвердив, що першочерговим для його партії буде перемога на парламентських виборах, оскільки парламент - основний і найважливіший орган влади в Україні.

Голоси, що не чіпляють. Колонка Леоніда ШвецяФракція розповзлася на власне Голос і Голос (с), де в дужках Справедливість. Очевидно, слідом за фракцією почнуть розповзатися і структури на місцях. Ледве народилися, а вже переживають батьківське розлучення.

«Інституційно парламент не давав познущатися з країни за всі роки та переламати об коліно Конституцію. Не важливо, хто був президентом. І за Леоніда Кучми, і за Віктора Януковича саме парламент був тим інститутом. Крім, звичайно, людського протесту, якщо ми говоримо про Януковича. Звичайно, в першу чергу в планах на горизонті стоїть парламентська кампанія» - сказав він»

Нагадаємо, 7 червня Сергій Притула заявив, що йде з партії «Голос», проте уточнив, що не йде з політики.

Того ж дня в «Голосі» відреагували на його рішення і заявили, що не здивовані тим, що особисті амбіції Сергія Притули та бажання отримати керівні посади за всяку ціну взяли гору над спільною метою.

Однією з причин, чому Сергій Притула оголосив про вихід з партії «Голос» до її з'їзду, стало небажання зайві місяці «варитися» в тому, що відбувається в партії, заявив сам шоумен.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: