Сергій Притула заявив про вихід з «Голосу»

Читать на русском
Шоумен та екскандидат на виборах мера у Києві Сергій Притула заявив про свій вихід з партії Голос.
Фото з відкритих джерел.

Шоумен та екскандидат на виборах мера у Києві Сергій Притула заявив про вихід з «Голосу».

«2 роки тому, 8 червня 2019 року, я оголосив про приєднання до команди «Голосу» перед минулими парламентськими виборами. Це було свідоме та зважене рішення. Мені подобалась команда людей, яка зібралась під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об’єднались ці люди, та мета, яку ми спільно перед собою поставили. Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії «Голос», - написав він у Facebook.

Які нардепи достроково склали свій мандат та пішли з політикиТри депутати відмовилися від своїх мандатів з початку дев'ятого скликання Верховної ради. Хто з парламентарів також пішов із політики за власним бажанням?

Притула уточнив, що не йде з політики.

«Я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад», - пояснив він.

Нагадаємо, 11 червня Святослава Вакарчук заявив, що написав заяву про складання мандата, свою місію в парламенті він вважає виконаною.

«Слово і діло» пропонує пригадати, хто, коли та чому пішов із політики або мав намір відмовитись від депутатських повноважень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: