Притула пояснив, чому вийшов із партії «Голос», не дочекавшись з'їзду

Читать на русском
Сергій Притула назвав основні причини, чому вийшов з партії Голос до її з'їзду та розповів про ставлення керівництва до нього.
«Голос»

Однією з причин, чому Сергій Притула оголосив про вихід з партії «Голос» до з’їзду, стало небажання зайві місяці «варитися» у тому, що відбувається в партії.

Про це колишній кандидат у мери Києва розповів виданню «Новое время».

«По-перше, партія дуже довго не могла сказати, коли він (з’їзд – ред.) буде. По-друге, відверто, чекати ще місяць чи півтора, чи два, варитися у цьому всьому… зрозумійте, кожного дня відбуваються речі, які роблять бренд «Голос» максимально токсичним», – поясним політик.

«Токсичними» Притула назвав поведінку керівництва партії, фракції Верховної ради і поведінку низки депутатів фракції «Голос» у Київраді.

З «Голосу» слідом за Притулою можуть піти 10 нардепівДесять депутатів фракції Голос можуть покинути партію після того, як це зробив Сергій Притула.

За його словами, щодня в інфопростір потрапляють речі, які накопичують певний негатив.

«Одна справа, коли люди йдуть на вибори і кажуть, що будуть боротися за зелені зони, за історичні пам’ятки, а потім голосують, щоб десь історичну пам’ятку розвалити, на Академмістечку під забудову стадіон віддати і так далі. Подібних речей почало вилазити в публічну площину дуже багато...В результаті таких людей звільняють з посад. 10 районних осередків міста Києва були розформовані одним рішенням політради партії 28 квітня… Були знищені всі чати комунікації з виборцями», – розповів Притула.

Політик зазначив, що після місцевих виборів з партійного керівництва з ним ніхто не комунікував понад місяць.

«Десь у грудні мені доповіли, що деякі люди розпускають чутки по Києву: Притула награвся, все, він нас кинув», – додав Притула.

Він уточнив, що востаннє бачився з головою партії «Голос» Кірою Рудик та її заступником Ярославом Железняком ще 29 січня, на з'їзді партії.

Нагадаємо, 7 червня Сергій Притула заявив, що йде з партії «Голос», однак уточнив, що не йде з політики.

Того самого дня у «Голосі» відреагували на його рішення і заявили, що не здивовані тим, що особисті амбіції Сергія Притули і бажання отримати керівні посади будь-якою ціною взяли гору над спільною ціллю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: