Голова МЗС Німеччини приїде до України: названо дату

Читать на русском
Міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок здійснить другий візит до України на запрошення голови МЗС Дмитра Куліби.
фото ЕРА

Міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок здійснить другий візит до України на запрошення Міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби. Його заплановано на 7-8 лютого.

Про це повідомила прессслужба МЗС України.

На зло Кремлю: головні підсумки візиту президента Туреччини до КиєваДокументи, які підписали Україна та Туреччина, можуть сильно не сподобатися Кремлю, детальніше читайте у матеріалі.

«Міністри проведуть переговори, ключовими темами яких стануть координація зусиль у рамках Нормандського формату, втілення комплексного пакету стримування Росії, розвиток торговельних відносин, зміцнення енергетичної безпеки, активізація діалогу з історичної відповідальності Німеччини перед Україною», - йдеться у повідомленні.

7 лютого о 17:10 Кулеба та Бербок проведуть спільну пресконференцію у онлайн форматі. Під час візиту глава МЗС Німеччини також планує відвідати лінію розмежування на Донеччині.

Нагадаємо, 8 лютого з візитом в Україну має намір прибути президент Франції Емманюель Макрон. А 14 лютого Київ відвідає канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Цього тижня в Україні побував президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: