Спалах COVID у Києві: КМДА звернулася до жителів столиці

Читать на русском
У Києві підскочив рівень захворюваності на коронавірус серед дітей. Влада столиці закликала киян при потребі залишати дітей удома.
Фото Слово і діло

У Києві вже не перший тиждень погіршується ситуація з коронавірусом – у місті фіксують чергові антирекорди щодо кількості нових хворих за добу. Особливо підскочив рівень захворюваності серед дітей. Влада столиці закликала киян якомога залишати дітей удома.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє пресслужба адміністрації.

Пандемія коронавірусу: скільки ПЛР-тестів щомісяця роблять в УкраїніЗ початку пандемії коронавірусу в Україні зробили понад 18 млн ПЛР-тестів. Докладніше – на інфографіці.

За її словами, у місті більше тижня спостерігають понад 300 випадків дитячої захворюваності на COVID-19

«Тому закликаємо батьків бути обачними і за перших симптомів застуди у дитини - залишати її вдома, щоб запобігти поширенню хвороби», - сказала вона.

Старостенко зазначила, що у столиці ситуація поки що контрольована. Станом на сьогодні зайнятість ліжок у лікарнях, виділених під пацієнтів із COVID-19, становить 26%.

Зазначимо, як повідомив сьогодні мер Києва Віталій Кличко, у столиці минулої доби виявили 2869 хворих на коронавірус – це новий антирекорд. При цьому 18 людей померли.

Нагадаємо, у Держпродспоживслужбі припускають, що Київ невдовзі може повернутися до «червоної» зони.

За добу в Україні вперше зафіксували майже 44 тисячі інфікованих коронавірусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: