У Харкові в тестовому режимі запрацює реконструйований зоопарк

Читать на русском
Потрапити в зоопарк на першому етапі його роботи можна буде по запису - через сайт, банківські сервіси або термінали
Харківський зоопарк2day.kh.ua

У Харкові незабаром відкриється зоопарк. Однак перший час він буде працювати в тестовому режимі - щоб визначити, яка кількість відвідувачів буде комфортною для тварин.

Про це розповів директор зоопарку Олексій Григор'єв в інтерв'ю телеканалу Simon.

Григор'єв вважає, що відвідувачі проявлять до реконструйованого зоопарку великий інтерес. Однак тварини за час реконструкції відвикли від відвідувачів і можуть впасти в стресовий стан. Щоб уникнути цього, перший місяць зоопарк пропрацює в тестовому режимі. Коли стане ясно, яке навантаження здатний витримати зоопарк-три, п'ять тисяч осіб, або більше, або менше - його відкриють у звичному режимі роботи.

Потрапити в зоопарк на першому етапі його роботи можна буде по запису - через сайт, банківські сервіси або термінали, які можна буде знайти в саду Шевченка. Запис буде доступний у форматі екскурсій. При цьому відвідування буде доступно тільки для жителів Харкова. Пізніше надійдуть у продаж квитки для іногородніх гостей.

Першими відвідувачами стануть діти з багатодітних сімей, з інвалідністю, і залишилися без опіки.

Нагадаємо, в Україні, нарешті, подбали про тих, хто сам про себе подбати не може. Верховна рада прийняла закон про посилення покарання за жорстоке поводження з тваринами. «Слово і Діло» детально розібрало цей закон.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: