У Києві біля будівлі СБУ сталася стрілянина

Читать на русском
Сьогодні вдень, 2 лютого, у столиці біля головного офісу управління СБУ сталась стрілянина. Наразі поліція з'ясовує подробиці інциденту.
скрін відео

Сьогодні вдень, 2 лютого, у столиці біля головного офісу управління СБУ сталась стрілянина. Наразі поліція з'ясовує подробиці інциденту.

Про це повідомили у Шевченківському управлінні поліції Києва, передає РБК-Україна.

Пресофіцер Шевченківського управління поліції Києва Ганна Зубрева розповіла, що до відділку поліції доправили близько 10 осіб. Наразі на місці події працюють слідчі та спецпризначенці. Інша інформація наразі перевіряється.

У той же час, за інформацією Telegram-каналу Київ Оперативний, стрілянина сталась біля обмінного пункту валют на Володимирській. Поруч із цим місцем розташоване головне управління Служби безпеки України (СБУ).

На опублікованих каналом кадрах видно, як озброєна автоматом людина загрожує групі молодих людей. На задньому плані біля автомобіля темного кольору жінка підтримує чоловіка, який падає на землю.

Раніше ми писали про те, що у Києві сталося пограбування зі стріляниною. Невідомі розстріляли автомобіль та викрали з нього величезну суму грошей – понад десять мільйонів гривень. Жертва пограбування дивом уціліла.

Нагадаємо, у двох навчальних закладах у США сталася стрілянина: є загиблі та поранені.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: