На Донбасі невідомий відкрив стрілянину по вікнах квартири, постраждав чоловік

Читать на русском
У суботу, 22 січня, в Краматорському районі Донецької області, в місті Слов’янськ, невідомий здійснив декілька пострілів по вікнах квартири на другому поверсі житлового будинку.
Фото: Подробиці

У суботу, 22 січня, в Краматорському районі Донецької області, в місті Слов’янськ, невідомий здійснив декілька пострілів по вікнах квартири на другому поверсі.

Про це йдеться в оперативному зведенні Нацполіції.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

«У результаті цього господар отримав вогнепальне поранення плеча (його було госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження)», - повідомили правоохоронці.

Раніше ми повідомляли, що в Дарницькому районі столиці біля входу у відділення туберкульозної лікарні застрелився чоловік.

Також зазначимо, що у нічному клубі Вінниці сталася стрілянина, є поранені. Зловмисників затримали спецназівці. В одного з них вилучили вогнепальну зброю. Обставини злочину встановлюють слідчі. Відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Затриманим загрожує до 7 років ув'язнення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: