У Києві розстріляли машину і вкрали мільйони гривень: що відомо

Читать на русском
Поліція встановлює деталі інциденту. Свідків нападу просять розповісти правоохоронцям подробиці нападу
Фото з місця подійnpu.gov.ua

У Києві сталося нахабне пограбування зі стріляниною. Невідомі розстріляли автомобіль і викрали з нього величезну суму грошей - понад десять мільйонів гривень. Жертва пограбування дивом вціліла.

Про це повідомив канал Київ Оперативний ввечері 27 січня.

У вікнах редакції видання «Гордон» знайшли слід від кулі: журналіст заявляє про обстрілДмитро Гордон заявив, що сьогодні у Києві обстріляли редакцію видання ГОРДОН. Офіс редакції розташований на вулиці Щекавицькій. На місце викликали поліцію.

Зазначається, що ввечері на вулиці Паньківській у Голосіївському районі Києва кілька невідомих відкрили шквальний вогонь по автомобілю, в якому пересувався потерпілий. Після обстрілу нальотчики викрали з машини близько десяти мільйонів гривень і втекли. Чоловік, який перевозив гроші, вижив буквально дивом.

Поліція встановлює деталі інциденту. Свідків нападу просять розповісти правоохоронцям подробиці нападу.

Нагадаємо, в столиці у вівторок, 25 січня, біля головного управління СБУ на вулиці Володимирській сталася стрілянина. Інцидент стався між співробітниками інкасаторської фірми та активістами організації «Український прапор».

Також нагадаємо, що поліція в Києві веде розслідування інциденту з обстрілом редакції видання «ГОРДОН», про який заявив його засновник Дмитро Гордон 19 січня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: