У Кропивницькому спалахнула багатоповерхівка, є жертва

Читать на русском

Повідомлення про пожежу у квартирі на другому поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Попова у Кропивницькому надійшло до служби порятунку близько 16:00.
фото ДСНС

Вдень у середу, 2 лютого, у Кропивницькому спалахнула пожежа у багатоповерхівці - в результаті одна особа загинула, а ще троє осіб постраждали, зокрема двоє дітей.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Повідомлення про пожежу у квартирі на другому поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Попова у Кропивницькому надійшло до служби порятунку близько 16:00. Прибулі рятувальники локалізували спалах через 40 хвилин, а ще через 15 хвилин вогонь був повністю ліквідований. До гасіння залучалися 28 осіб та 7 одиниць спецтехніки.

Внаслідок пожежі загинула одна особа. Постраждалих троє, зокрема дві дитини. Загрози конструкціям будинку немає.

За даними місцевих ЗМІ, пожежа могла статися внаслідок вибуху газу. Як зазначають очевидці, біля під'їзду, де сталося загоряння, стояла машина газової служби та її працівники проводили якісь роботи.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

За інформацією видання «Гречка», внаслідок вибуху було пошкоджено 20 квартир та розбито 70 вікон. Постраждалих - дівчаток 8 і 13 років, а також співробітника газової служби - госпіталізовано.

На місці події працюють правоохоронці. Вирішується питання щодо відселення мешканців багатоповерхівки. За словами представника міської ради Сергія Якуніна, людей готовий прийняти готель «Турист».

Раніше ми писали про те, що вночі 28 січня у Запоріжжі стався вибух газу у квартирі чотириповерхового будинку. Після вибуху впала частина багатоповерхівки Відомо, що одна людина загинула, ще двоє постраждали.

Також нагадаємо, що на Чернігівщині спалахнула пожежа в церкві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: