В США на хімічному заводі сталася масштабна пожежа

Читать на русском
В американському штаті Нью-Джерсі сьогодні, 15 січня, сталася масштабна пожежа на хімічному заводі.
twitter.com/HardingReports

В американському штаті Нью-Джерсі сьогодні, 15 січня, сталася масштабна пожежа на хімічному заводі.

Про це повідомляє CBC New York.

Вогонь спалахнув на заводі у місті Пассаїк, будівля загорілася о 03:30 за київським часом. Відомо, що пожежа охопила увесь виробничий комплекс, а в небо піднялася отруйна хмара диму.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

На цей момент відомо про одного постраждалого пожежника. Міська влада звернулася до місцевих жителів із проханням закрити вікна в будинках та по можливості не виходити на вулицю.

Нагадаємо, увечері 9 січня стало відомо, що в Нью-Йорку щонайменше 19 людей загинули в результаті масштабної пожежі в багатоповерхівці, розташованої в Бронксі. Серед них як мінімум дев'ять дітей.

Пізніше стала відома причина пожежі в США, яка забрала 19 людських життів. Про причину загоряння повідомила міська влада. За їхніми даними, пожежа виникла у двоповерховій квартирі та охопила другий і третій поверхи 19-поверхової будівлі. Дим проник у всю будівлю, і велика частина загиблих померла саме через отруєння продуктами горіння..

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: