У Київській області зміниться голова ОДА

Читать на русском
У вівторок, 2 лютого, Кабмін погодив призначення нового голови Київської ОДА. Відповідне рішення було ухвалено під час засідання Кабміну.

У вівторок, 2 лютого, Кабмін погодив призначення нового голови Київської ОДА.

Відповідне рішення було схвалене під час засідання Кабміну.

Зарплати у регіонах: скільки у грудні заробили голови ОДАСкільки голови обласних державних адміністрації заробили у грудні та кому нарахували найбільшу зарплату – на інфографіці.

Олексія Кулебу було погоджено головою Київської обласної державної адміністрації. Наразі він виконує обов'язки першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Раніше ми писали про те, що ймовірним кандидатом на посаду голови КМДА після того, як буде ухвалено законопроект про столицю, стане Олексій Кулеба. Нині він перший заступник мера.

Пізніше перший заступник голови КМДА з питань здійснення повноважень із самоврядування Олексій Кулеба заявив, що зараз не планує очолювати Київську адміністрацію.

Зазначимо, що голова державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів Владислава Магалецька йде у відставку за станом здоров'я.

Також нагадаємо, що в Україні отримати 1 тисячу гривень за вакцинацію двома дозами від COVID-19 тепер зможуть і підлітки 14-18 років. Уряд розширив список товарів та послуг, на які можна витратити гроші.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: