Перший заступник Кличка відреагував на заяви у ЗМІ щодо посади голови КМДА

Читать на русском
Перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба заявив, що наразі не планує очолювати Київську адміністрацію.
Фото - КМДА (архів).

Перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба заявив, що наразі не планує очолювати Київську адміністрацію.

«Прочитав багато повідомлень про своє призначення на нову посаду. Для мене це стало повною несподіванкою. Розмов ні з ким з приводу якихось посад у мене не було. Якщо кудись зберусь, то обов'язково тут, у Фейсбуці, усім повідомлю», - написав чиновник.

Законопроєкт про столицю: як пропонують змінити управління КиєвомЗаконопроєкт про столицю передбачає поділ повноважень міського голови і голови КМДА. Детальніше – на інфографіці.

Раніше УП, посилаючись на власні джерела, писала, що ймовірним кандидатом на посаду голови КМДА після того, як буде прийнято законопроєкт про столицю, стане Олексій Кулеба. Нині він перший заступник мера.

Нагадаємо, торік ВР не встигла проголосувати у другому читанні за законопроєкт про столицю. Основна мета документа – розмежувати повноваження міського голови і голови КМДА, щоб останнього призначав президент.

Які новації передбачили в законопроєкті – на інфографіці «Слово і діло».

Ми також писали, що перший заступник голови парламенту Олександр Корнієнко не виконав обіцянку ухвалити до кінця 2021 року законопроєкт «Про місто Київ – столицю України».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: