Польща передасть Україні новітні ПЗРК і боєприпаси до них – голова Міноборони Польщі

Читать на русском
ПЗРК польської розробки та виробництва Piorun є цілком сучасними засобами протидії літальним апаратам противника
ПЗРК Pioruntopwar.ru

У Польщі Рада міністрів погодила відправку Україні більш суттєвої військової допомоги. Вона містить велику кількість нових польських переносних зенітно-ракетних комплексів Piorun, які у 2019 році були прийняті на озброєння в польській армії.

Про це повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак у своєму Twitter.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«Добрі новини. На моє прохання Рада Міністрів прийняла постанову про допомогу Україні. Надамо найсучасніше польське обладнання - переносні зенітно-ракетні комплекси та боєприпаси» - написав він.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький розповів, що Польща готова передати Україні військову допомогу, а саме ПЗРК Грім, кілька десять тисяч артилерійських снарядів і патронів, легкі міномети, дрони.

1 лютого Україну з США прибув шостий за рахунком літак, який доставив ще 84 тонни боєприпасів. Всього Україна станом на 1 лютого отримала 500 тонн оборонних боєприпасів зі Штатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: