Прем'єр Польщі перерахував, яку саме військову допомогу отримає Україна

Читать на русском
Польща готова передати Україні ПЗРК Грім, кількадесят тисяч артилерійських снарядів та патронів, легкі міномети, дрони.
t.me/Denys_Smyhal

Польща готова передати Україні військову допомогу, а саме ПЗРК Грім, кількадесят тисяч артилерійських снарядів та патронів, легкі міномети, дрони.

Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час брифінгу із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем у Києві у вівторок, 1 лютого.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

«Польща сама готова надавати Україні в міру наших можливостей допомогу у питаннях газової сфери, обороноздатності держави, стабілізації економіки та гуманітарних питаннях, що, до речі, вже робимо», - сказав Моравецький.

Він перерахував, що отримає Київ.

«Ми готові передати Україні кілька десятків тисяч артилерійських снарядів та патронів, а також протиповітряні снаряди типу «Грім», легкі міномети та дрони», - розповів Моравецький.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Польща передасть Україні боєприпаси.

1 лютого до України з США прибув шостий літак, який доставив ще 84 тонни боєприпасів. Загалом Україна у вівторок отримала 500 тонн оборонних боєприпасів зі Штатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: