Другому фігурантові справи щодо підготовки масових заворушень обрали запобіжний захід

Читать на русском
У вівторок, 1 лютого, Печерський суд столиці обрав запобіжний захід другому фігуранту справи про підготовку масових заворушень в Україні.
Судово-юридична газета

У вівторок, 1 лютого, Печерський суд столиці обрав запобіжний захід другому фігуранту справи про підготовку масових заворушень в Україні - його заарештували без можливості внесення застави.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Гібридні тактики дестабілізації: чого домагається Росія, організовуючи заворушенняПоліція затримала людей, які планували організувати заворушення у Києві. На що спрямовані такі протести та до чого вони можуть призвести – у матеріалі.

«Суд обрав запобіжний захід організатору масових заворушень в Україні у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Такий самий запобіжний захід призначено другому фігуранту», - йдеться в повідомленні.

За даними джерел РБК-Україна, йдеться про полковника поліції Юрія Голубана.

Нагадаємо, що 30 січня правоохоронні органи України затримали групу осіб, яка планувала влаштувати в країні масові заворушення на підставі протестів. Для їхнього затримання знадобилася спецоперація сил МВС.

Пізніше глава МВС розповів деякі подробиці про цю справу. Так, фігурантів у ньому більше, ніж двоє, але поки що затримано лише дві особи.

Також у МВС підтвердили, що серед затриманих організаторів заворушень виявився експолковник поліції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: