Вибори до Ради: які партії мають найбільшу підтримку виборців

Читать на русском

Дослідження проведено Центром Разумкова з 28 по 31 січня 2022 року серед 1206 респондентів у всій Україні, за винятком окупованих територій.
24 канал

У тому випадку, якби вибори до парламенту відбулися наприкінці січня, то найбільший рівень підтримки виборців отримала б партія «Європейська солідарність», за яку готові віддати свої голоси 25,2 % тих, хто має намір взяти участь у виборах та вже визначився з вибором.

Про це свідчать результати соцопитування Центру Разумкова.

За політичну партію «Слуга народу» готові віддати свої голоси 18,4% виборців.

За ВО «Батьківщина» готові проголосувати 12,6% тих, хто має намір взяти участь у виборах та визначився з вибором, за партію «Опозиційна платформа – За життя» – 9,0%, партію «Розумна політика» – 8,7%, партію «Наші» – 5,3%, партію «Сила та честь» – 4,8%, партію «Українська стратегія Гройсмана» – 3,2%.

Дослідження було проведено Центром Разумкова з 28 по 31 січня 2022 року серед 1206 респондентів у всій Україні, за винятком окупованих територій. Метод – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера (computer-assisted telephone interviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Статистична похибка вибірки вбирається у 2,9%.

Також ми писали про те, що в тому випадку, якби вибори президента відбулися наприкінці січня нинішнього року, найбільше голосів отримали б два кандидати - Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

«Слово і діло» розбиралося, який рівень недовіри до лідерів держав було зафіксовано наприкінці 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: