Президент Ізраїлю вперше в історії приїхав до ОАЕ - подробиці візиту

Читать на русском
Керівник Ізраїлю також планує зустріч з єврейськими громадами в ОАЕ, які є комерційним та туристичним центром регіону.
Корреспондент.net

Президент Ізраїлю Ісаак Герцог прибув до Об'єднаних Арабських Еміратів у рамках першого візиту, з метою зміцнити зв'язки країни в Перській затоці.

Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що шляхом до ОАЕ літак президента Герцога пролетів над Саудівською Аравією, що, за його словами, було «справді дуже зворушливим моментом». Ер-Ріяд та Ізраїль не мають дипломатичних відносин, але Ізраїль заявив, що хотів би встановити відносини з королівством, в якому знаходяться два найсвященніші місця ісламу.

Ізраїль змінює правила в'їзду для туристів – деталіУряд Ізраїлю змінив правила в’їзду до країни з 9 січня. Відтепер пускатимуть вакцинованих іноземців, однак за однієї умови.

Після прибуття до Абу-Дабі президента зустрів міністр закордонних справ шейх Абдулла бен Заїд Аль Нахайян. Потім Герцог був прийнятий фактичним правителем ОАЕ, спадковим принцом Абу-Дабі шейхом Мухаммедом бен Заїдом Аль Нахайяном у президентському палаці Аль-Ватан разом із міністрами та офіційними особами ОАЕ.

«Я бажаю всього найкращого і вдячний за його мужність і сміливе керівництво, за укладання мирної угоди з Ізраїлем і за послання всьому регіону про те, що світ є єдиною альтернативою для народів регіону», - сказав ізраїльський президент.

Керівник Ізраїлю також планує зустріч з єврейськими громадами в ОАЕ, які є комерційним та туристичним центром регіону.

Варто зазначити, що Ізраїль 18 січня запропонував ОАЕ підтримку в сфері безпеки та розвідки проти подальших атак безпілотників.

Нагадаємо, що Ізраїль дозволив вʼїжджати до країни людям, які отримали щеплення проти COVID-19 російською вакциною Спутник V.

Раніше ми повідомляли, що Ізраїль засудив марш на честь Бандери, який проходив у Києві 2 січня.

Також нагадаємо, що Ізраїль першим у світі почав вакцинувати від COVID-19 четвертою дозою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: