Білорусь запровадила санкції ще проти двох країн Європи

Читать на русском
Уряд Білорусі розширив список країн, на які поширюється продовольче ембарго, запроваджене у відповідь на санкції Заходу.
objectiv.tv

Уряд Білорусі розширив список країн, на які поширюється продовольче ембарго, запроваджене у відповідь на санкції Заходу.

Про це повідомляє DW.

Згідно з постановою уряду Білорусі, до списку країн, щодо яких діє заборона на ввезення низки продовольчих товарів, додано Ліхтенштейн та Сербію.

«Рішення ухвалено з метою забезпечення захисту національних інтересів Республіки Білорусь», – йдеться в документі.

Перевзувся у повітрі: як Лукашенко здав Білорусь без боюНевизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно зробив низку антиукраїнських заяв.

Зазначимо, що з 1 січня 2022 року в Білорусі діє заборона на ввезення «широкого переліку товарів, вироблених у країнах, які реалізують дискримінаційну політику та здійснюють недружні дії». Обмеження були запроваджені стосовно країн Євросоюзу, а також США, Канади, Албанії, Великої Британії, Ісландії, Норвегії, Північної Македонії, Чорногорії та Швейцарії.

1 грудня країни Європейського Союзу затвердили черговий, п'ятий, пакет санкцій проти Білорусі у зв'язку з міграційною кризою.

Влада Білорусі впровадила заходи у відповідь на санкції ЄС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: