Росія має вивести війська з України, Грузії та Молдови – Столтенберг

Читать на русском
Генсек НАТО додав, що російська сторона має конструктивно взаємодіяти для вирішення ситуації навколо України, зокрема, в рамках нормандського формату.
РИА Новости

Росія має припинити агресію та вивести свої війська з України, Грузії та Молдови.

Про це заявив під час брифінгу генсек НАТО Єнс Столтенберг.

«Росія має утримуватися від агресивних дій та відкликати свої війська з України, Грузії та Молдови, де вони розміщуються без згоди цих країн», - сказав Столтенберг.

Український редут: нові геополітичні виклики для ЄС та НАТОЩо означатиме для Європи повномасштабна війна в Україні та чи знайдуть запобіжники такого розвитку подій країни-учасниці НАТО – аналізував політолог Олександр Радчук.

Генсек НАТО додав, що російська сторона має конструктивно взаємодіяти для вирішення ситуації навколо України, зокрема, в рамках нормандського формату.

Раніше ми писали про те, що Румунія готова збільшити присутність військового контингенту НАТО на своїй території через можливу ескалацію ситуації на кордоні з Україною.

Також нагадаємо, що НАТО посилює свою військову присутність у країнах Східної Європи на тлі нарощування Росією кількості військ на українському кордоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: