Міноборони заперечує спрямування РФ до кордону матеріалів для допомоги пораненим

Читать на русском
Міністерство оборони України спростувало інформацію про те, що Росія стягує до кордону запаси крові і медичних матеріалів, використовуваних для надання допомоги пораненим.
armyinform.com

Міністерство оборони України спростувало інформацію про те, що Росія стягує до кордону запасів крові і медичних матеріалів, використовуваних для надання допомоги пораненим.

Про це повідомляє заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр у Facebook.

Вона зауважує, що ця новина є елементом інформаційно-психологічної війни.

«Зараз в Інтернеті поширюється інформація з посиланням на анонімні джерела про те, що Росія нібито направила запаси крові та інші медичні матеріали для поранених до українського кордону. Ця інформація не відповідає дійсності. Такі «новини» є елементом інформаційно-психологічної війни», – йдеться в повідомленні.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

Вона зауважила, що мета розповсюдження такої інформації - поширити паніку і страх в українському суспільстві.

Нагадаємо, газета Wall Street Journal повідомляла, що Росія відправила до українських кордонів медичні підрозділи, і це, ймовірно, може стати останнім приготуванням до вторгнення.

Додамо, Сполучені Штати дуже серйозно ставляться до нарощування сил Росії біля українських кордонів, проте в Пентагоні досі не можуть визначитися, чи нападе Путін на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: