У поліції розповіли про розслідування обстрілу редакції видання «Гордон»

Читать на русском
Поки що невідомо, коли конкретно завдали виявлене пошкодження. Працівник редакції, яка його виявила, не змогла це сказати
Фото з місця подійГордон

Поліція в Києві веде розслідування інциденту з обстрілом редакції видання «ГОРДОН», про який заявив його засновник Дмитро Гордон 19 січня.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на коментар прессекретаря Подільського районного відділення Нацполіції Ганни Страшок.

«Правоохоронці проводять невідкладні першочергові слідчі дії. Виявлено пошкодження, не наскрізне, вікна біля вхідних дверей. Зараз встановлюють свідків, очевидців, переглядають відео з камер спостереження, щоб встановити всі обставини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна, ч.1 ст. 194 ККУ» - розповіла вона.

Поки що невідомо, коли конкретно завдали виявлене пошкодження. Працівник редакції, яка його виявила, не змогла це сказати, тому поліція прийняла рішення провести слідчі дії щодо встановлення часу обстрілу.

Як зазначила Страшок, заявник - працівник редакції не змогла сказати, коли саме це сталося, тому зараз поліція буде це встановлювати.

Нагадаємо, 19 січня засновник інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитро Гордон заявив, що сьогодні в Києві обстріляли редакцію видання «ГОРДОН». Офіс редакції розташований на вулиці Щекавицькій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: