У МЗС Росії прокоментували інформацію Британії про «окупаційний уряд України»

Читать на русском
У відповідь на заяву британського міністра закордонних справ російські дипломати образливо порадили британцям вивчати історію татаро-монгольського ярма
МЗС РосіїМИД России

У Міністерстві закордонних справ Росії прокоментували інформацію зовнішньополітичного відомства Великобританії щодо створеного в Москві «окупаційного уряду України». Там назвали цю заяву Форін Офісу «фейком і дезінформацією».

Про це повідомляє російське інформаційне агентство РІА Новини з посиланням на коментар МЗС РФ.

«Поширена МЗС Британії дезінформація — ще одне свідчення того, що саме країни НАТО на чолі з англосаксами займаються ескалацією напруженості навколо України... Закликаємо МЗС Британії припинити провокаційну діяльність, перестати поширювати нісенітницю і сконцентруватися на вивченні історії татаро-монгольського ярма» - заявили в російському міністерстві.

Нагадаємо, 22 січня в Міністерстві закордонних справ Великобританії заявили, що Росія вже сформувала склад «окупаційного проросійського уряду» для України, який прийме владу в Києві після того, як російські війська окупують країну. Згідно з британськими даними, до його складу увійшли українські опозиційні проросійські політики, а також чиновники часів Януковича, які переховуються у РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: