Блінкен зателефонував Кулебі: підбили підсумки зустрічей у Берліні та Женеві

Читать на русском
Сьогодні ввечері глава МЗС України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову із держсекретарем США Ентоні Блінкеном.
Фото Ліга

Сьогодні ввечері голова МЗС України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову із держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Розмова відбулася після зустрічі Блінкена із головою МЗС РФ Сергієм Лавровим у Женеві.

Про це розповів Кулеба у Twitter.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

Під час розмови Блікен розповів Кулебі про підсумки його переговорів у Берліні та Женеві. Також дипломати обговорили зміцнення обороноздатності України.

«Провів розмову із держсекретарем США. Ентоні Блінкен поінформував мене про підсумки зустрічей у Берліні та Женеві. Я вдячний за нашу тісну координацію. Обговорили подальше зміцнення обороноздатності України. Дипломатичний трек контактів із РФ продовжує працювати, і це добрі новини», - написав Кулеба.

Нагадаємо, держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що перетин українського кордону хоч одним російським військовим означатиме напад на Україну.

Президент Володимир Зеленський, у відповідь на слова президента США, про «незначну агресію» Росії заявив, що у світі не буває «незначних агресій» та «незначних жертв».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: