Днем вшанування захисників Донецького аеропорту встановили 20 січня – Міноборони

Читать на русском
Щорічно 20 січня організовуватимуться та проводитимуться урочисті та пам'ятні заходи, присвячені Дню пам'яті захисників Донецького аеропорту.
5 канал

В Україні вшановуватимуть захисників Донецького аеропорту щороку 20 січня.

Відповідний наказ був підписаний сьогодні, повідомляє пресслужба Міноборони.

Щорічно 20 січня організовуватимуться та проводитимуться урочисті та пам'ятні заходи, присвячені Дню пам'яті захисників Донецького аеропорту.

Оборона Донецького аеропорту: два головні висновки з історії «кіборгів»Історія захисників Донецького аеропорту має стати прикладом для патріотичного виховання молоді.

«Це, зокрема, заходи щодо вшанування пам'яті військовослужбовців Збройних Сил України, які обороняли Донецький аеропорт, у меморіальному комплексі на території Міністерства оборони, де розташована зала пам'яті захисників України та пам'ятний дзвін», - пише пресслужба Міноборони.

Відомо також, що у військових частинах ЗСУ, вищих військових навчальних закладах та бібліотеках проводитимуться тематичні зустрічі, лекції, книжкові виставки, а також обговорення документальних фільмів та кінохронік, присвячених темі оборони Донецького аеропорту.

Раніше Володимир Зеленський повідомив про те, що в боях на Донбасі своєю безстрашністю та незламністю захисники Донецького аеропорту показали всім українцям, що боротися за свою землю слід до кінця.

Зазначимо, щороку 16 січня Всеукраїнський день пам'яті «кіборгів» – Україна вшановує захисників Донецького аеропорту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: